50 Aniversari

 Home    50 Aniversari
finques rodes 50 aniversario

Per a nosaltres l’any 2019 és molt especial, ja que el 1969 en una petita sala del seu domicili, just a l’edifici del costat d’on estem ubicats a l’actualitat, el Sr. Daniel Rodés Català va iniciar, il·lusionat, que avui, 50 anys després, és un projecte consolidat, que manté la filosofia amb què va néixer: l’esperit de servei i la proximitat als seus clients.

En el camí recorregut en aquests 50 anys hem tingut encerts i errors. Ens hem adaptat a les múltiples reformes legislatives, a la revolució tecnològica; a canvis socials; hem resistit crisis i no ens hem deixat portar per la eufòria de les bombolles immobiliàries.

Hem seguit arrelats al barri que ens va veure néixer, amb la voluntat de treballar amb professionalitat i honestedat, conscients que oferir un servei de qualitat és la millor garantia per afrontar el futur, siguin l’autorització siguin els reptes amb els quals ens haurem d’enfrontar.

Una efemèride com aquesta mereix ser celebrada i compartida amb totes aquelles persones que ens han acompanyat i acompanyen, clients (molts dels que ja els considerem amics), empleats i proveïdors, sense els quals avui en dia Finques Rodés no seria el que és.

També és un moment especial per recordar els que ja no són entre nosaltres, i amb especial afecte, en Daniel Rodés i Català, fundador i ànima d’aquest projecte, i per tants éssers estimats que guardem al nostre record i que malauradament ja no podran compartir la nostra joia.

Amb l’experiència que ens donen aquests cinquanta anys, agafem embranzida renovant la nostra imatge corporativa i manifestant la ferma voluntat de continuar al servei de tot aquell que vulgui seguir al nostre costat.

Albert Rodés Pascal i tot l’equip de FINQUES RODÉS

Nota: Volem celebrar aquest  esdeveniment amb un programa d’actes durante tot enguany, dels quals us anirem informant oportunament, sent el primer d’ells el patrocini d’1 acció solidària, el divendres 25 de gener de 18 a 20 hores, a la terrassa l’hotel Ciutat de Barcelona, ​​al carrer Princesa 35, Organitzat per l’associació Galgos 112 ia la qual esteu convidats.