Si vols afegir un toc personal al teu espai i t’agraden els objectes vintage, a Finques Rodés et deixem algunes idees que et podrien inspirar.

 

Troba mobles vintage com un sofà, una taula de centre, un armari o una còmoda que s’adapti al teu estil i necessitats. Els pots trobar a botigues de segona mà, mercats ambulants o botigues especialitzades en mobles vintage.

 

Els llums vintage poden donar un toc molt especial a qualsevol espai, pots incorporar llums de sostre, de peu o de taula buscant a botigues vintage o online.

 

Busca objectes decoratius com miralls, gerros, rellotges de paret, quadres, mapes antics o qualsevol altra cosa que s’adapti al teu estil personal.

 

Els tèxtils vintage poden afegir un toc de color i textura a qualsevol espai, per això incorpora mantes, coixins, cortines o catifes de botigues especialitzades.

Si t’agrada cuinar, busca utensilis de cuina vintage com culleres de fusta, bols, teteres o plats.

 

I per als col·leccionistes, les joguines antigues poden ser una forma divertida d’afegir un toc personal al teu espai, inclou joguines de fusta, nines de porcellana o cotxes de metall.

 

Si t’agrada llegir, cerca llibres antics a botigues de segona mà o online. Podeu afegir un toc de nostàlgia al vostre espai i també poden ser una gran font de coneixement.

 

Els discos de vinil també poden donar molta personalitat a un espai vintage, aprofita per buscar discos de vinil del teu artista o gènere musical favorit.

 

Si ets religiós, pots incloure objectes religiosos antics com creus, estàtues o rosaris per donar-li un toc personal i espiritual al teu espai i si t’agrada viatjar, cerca objectes de viatge vintage com maletes, globus terraqüis o mapes antics per donar-li el to aventurer a el teu espai.

 

Recordeu que els objectes vintage poden ser una forma única d’afegir personalitat i estil al vostre espai. Busca objectes que et facin feliç i reflecteixin la teva personalitat i estil.