L’any 2022 es va tancar amb molt bones perspectives pel que fa a la inversió estrangera, ja que es va experimentar un creixement en la compra d’immobles sobretot al segment de luxe.

 

I és que el nostre país no és només dels favorits per venir de vacances sinó que compta amb un mercat residencial molt cridaner per als inversors estrangers.

 

A Finques Rodés t’expliquem quins són els aspectes principals que atrauen els inversors estrangers.

 

El nostre clima

Sens dubte, el nostre país és el favorit per a la gran majoria d’europeus que estan en edat de jubilar-se, i que veuen al nostre país una destinació ideal per adquirir un immoble sobretot a les zones costaneres: Catalunya, Comunitat Valenciana, Múrcia i les illes .

No obstant això, hi ha un altre perfil d’inversor estranger que cada vegada està més interessat a invertir per viure al nostre país i treballar des d’aquí, que són famílies més joves, així com nòmades digitals que prefereixen tenir la seva primera residència al nostre país no només pel clima sinó pels serveis educatius i sanitaris que aquí s’ofereixen.

 

Bones connexions

Poder trobar connexions directes amb els països d’origen és ideal per a aquests estrangers que inverteixen aquí com a segona residència. Per això, Barcelona amb el seu aeroport internacional i amb connexions amb pràcticament totes les capitals europees, és una de les destinacions escollides per part dels inversors internacionals.

 

Una alta rendibilitat

Tot i que per a un espanyol el preu de l’habitatge pot ser una mica elevat, els estrangers troben que els preus són molt més barats respecte d’altres ciutats estrangeres. Per això, fins i tot aposten pel mercat de luxe. A més, la inversió en habitatge al nostre país va aconseguir una rendibilitat important tant amb la revaloració de l’immoble com per al lloguer.

 

Possibilitat d’obtenir la residència

Invertir al nostre país també és una possibilitat per als estrangers extracomunitaris de poder obtenir la Golden visa, que els permet venir aquí una vegada a l’any i tenir llibertat per moure’s per la resta de països de la Unió Europea.